Online Bokföringsprogram – Mycket Lättare!

Smart-Ekonomi är gjort för ett ändamål – Sveriges lättaste Online Bokföringsprogram som du kan använda utan någon högre utbildning inom bokföring.

Smart-Ekonomi ger dig en lätt och användarvänlig bild där du med få klick kan se vad din omsättning har varit, vad dit aktuella resultat är och mycket mer.
Med  Smart-Ekonomi blir bokföringen mer förståelig för alla mindre företagare som inte är bokföringsexperter.

Lättillgängligt – ingen installering!

Smart-Ekonomi är ett Online Bokföringsprogram, som är tillgänglig från vilken som helst dator.

Det betyder att  du inte behöver krångla med besvärligt software på din dator och om du byter dator har du inga problem med att föra över bokföringen. Du riskerar därmed inte heller att mista din bokföring om din dator kraschar.

Smart-Ekonomi hostar lösningen (SaaS). Det betyder att du fullt ut kan koncentrera dig på att använda det mycket användarvänliga programmet.
Lägsta pris på marknaden – 49 kronor/månad.
 

Hos Smart-Ekonomi tycker vi att Online Software skav ara så billig som möjligt. Vi har därför valt att lägga priset 50-90% under konkurrerande produkter på marknaden. Du får ett lätt och användarvänligt online bokföringsprogram där vi har tagit bort en del av funktionerna som de ”stora” bokföringsprogrammen har och som färre än 5% av de mindre företagen har användning för. Därför betalar du mindre och slipper betala för utvecklingen av tjänster till större företag.

Prisstrukturen är uppbyggd på så vis att du själv bestämmer hur billigt du vill ha bokföringsprogrammet. Bokföringsprogram för endast 49 kronor/månad! Se priser här

Därför är det Smart-Ekonomi!

Online bokföring är lätt att börja använda. Vi har tagit bort alla onödiga funktioner, som används av färre än 5% av småföretagare, och istället fokuserat på att göra systemet snyggt, snabbt och lätt att jobba med.

Smart-Ekonomi bygger på .Net AJAX teknologi, som gör att de aktiviteter du utför på sidan kan laddas utan att hela sidan måste återinläsas. Det ger dig snabba svarstider och gör det lätt att använda.

Vanligtvis kan våra kunder använda systemet utan att se instruktionsfilmerna, men bara genom intuitiv inskrivning. Vi rekommenderar dock att du ser igenom filmerna för att snabbare komma igång på rätt vis.