Passar Smart-Ekonomi för mitt företag eller förening?

Smart-Ekonomi är först och främst utformat för små företag och föreningar.

Bokföringsprogram med enkel åtkomst

Smart-Ekonomi är ett online bokföringsprogram, vilket innebär att du alltid har tillgång till dina uppgifter. Det innebär också att du som ett litet företag utan en stor IT-avdelning enkelt kan komma igång. Det finns inga komplicerade installationer som kan gå snett - du är igång direkt!

Lämplig för alla typer av företag och föreningar

Den lätta och professionella konfigurationen av Smart-Ekonomi gör att du kan använda Smart-Ekonomi för alla typer av företag och föreningar. Med några få klick kan du enkelt lägga till konton i kontoplanen som du behöver, så denna endast innehåller dessa och inte alla andra som du inte använder.

Med både enkla och avancerade momskonton, vilka du kan redigera, kan du också se till att du bara har momskontona som passar ditt företag, oavsett om du arbetar med normala momsen på 25 % eller om du arbetar med en organisation eller förening som är undantagen för moms.

Programmet kan användas för alla företagsformer, såsom handelsbolag, enskild firma, kommanditbolag samt aktiebolag.

Enkelt redovisningsprogram för hantverkare och andra yrken som är ute mycket hos kund

Är du hantverkare, kör runt som säljare eller bara är mycket ute på vägarna är Smart-Ekonomi också ett mycket bra val. Med vår enkla fakturamodul kan du enkelt skapa en faktura ute hos kund, och med ett par klick skicka denna som mail till kunden i PDF - ingen besvärlig administration i efterhand när du väl är hemma igen.

Du kan skicka fakturan direkt från din bärbara dator eller logga in med din Smartphone (om du är uppkopplad mot Internet).

Redovisningsprogram för föreningen

Är du kassör i en förening och behöver ett bra verktyg för att hålla reda på föreningens ekonomi, är Smart-Ekonomi också ett bra val.

Du kan skapa ytterligare en användare, t.ex. till föreningens ordförande, så han/hon alltid kan logga in och följa föreningens ekonomi och hålla ett öga på de olika kontona osv.

På de lätta konfigurerbara kontona för momsen kan du också enkelt ta bort momsen på alla konton, och därmed undvika att bokföra moms (om du är en undantagen organisation för detta). Smart-Ekonomi är det perfekta bokföringsprogrammet för föreningen!